Административен работник

За компанијата: RADEK е реномирана компанија која Ви нуди висококвалитетени машини за обработка на дрво, метал, алуминиум и пластика. Составена од тим на менаџери и сервисери со долгогодишно искуство, целта на RADEK... повеќе за компанијата »

Опис на работно место:

 • Електронско процесирање на фактури, работа со фискални сметки;
 • Водење на евиденции, табели, деловодна книга;
 • Одржување и сортирање на документација;
 • Припрема на документи неопходни при службени патувања;
 • Набавки за канцелариски материјали;
 • Воспоставување професионален однос и ориентираност кон клиентите;
 • Постигнување на  зададените цели и останати административни работи;


Потребни вештини и способности:

 • Одлични комуникациски вештини;
 • Лојалност , доверливост и дискреција;
 • Професионалност и посветеност;  
 • Флексибилност;
 • Познавање на англиски јазик (се смета за предност);
 • Познавање на Microsoft Office, Microsoft Excel (се смета за предност);
 • Возачка дозвола Б категорија (се смета за предност);


Нудиме:

 • Сопствена канцеларија.
 • Можност за постојано напредување.
 • Овозможена обука за сите работни задачи и обврски.
 • Договор на неопределено време.
 • Платата е различна во зависност од работното искуство.
 • Работно време: 09:00 - 17:00h

 

Локација: Јадранска Магистрала 71б (Качанички Пат)
 
Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ!
Заинтересирани, испратете CV на  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »