M1 киоск (Ул.Македонија)

  • Објавен пред 7 месеци
  • Толлакс
  • Активен до 12.02.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Работно место Продавач во М1 киоск
со искуство 
работно време (10:18 часот)

ПЛАТА 14,000ден


Нудиме:
*пријава на неопределено време
*работа во систем со високи стандарди
*еластичност за графикон на смени
*пријатна работна атмосфера
*можност за напредок

Основни задачи
*продажба и услужување на клиенти по стандардите на компанијата
*работа со фискална каса со баркод читач
*прием на роба
*грижа за хигиена на продажното место
*правилно редење на роба 

Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација:
испратете CV на mail: tollaks@yahoo.com,
контактирајте не телефонски 071223434 до 17часот

или испрати смс со содржина M1 kiosk +име и презиме, а ние ќе ви се јавиме.

КЛИКНИ