Помошници во реномирана продавница

За компанијата: Компанијата ЕСИ (Employment Services International) е присутна на пазарот од мај 2007, како агенција за услуги кои се однесуваат на човечките ресурси. Наша цел е да понудиме комплетни решенија за раководење... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 7 дена
 • ЕСИ
 • Активен до 25.09.2021
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје

За привремено вработување кај наш реномиран клиент кој поседува ланец на продавници за брендирана облека потребни се:

Помошници во продавница (реон Скопје)

ЗАДАЧИ:

 • Истовар на роба;

УСЛОВИ:

 • Со и без работно искуство;
 • Позитивен однос;
 • Уредност и дисциплинираност;

ПОНУДА:

 • Привремено вработување во времетраење од неколку дена;
 • Атрактивна дневница;
 • Работниот ангажман ќе се одвива во месец Септамври.

 

 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија и да наведат во електронската пошта за која позиција аплицираат.

 

Апликацијата на која не е наведено работното место нема да се земе во предвид.

 

Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата дата база со можност за повикување на идни соодветни огласи.

 

Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

 

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на [email protected] и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
[email protected], www.esi.mk