ФАРМАЦЕВТ - Стручен соработник

 • Објавен пред 8 месеци
 • MEDIKUS
 • Активен до 13.12.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ - Стручен соработник

 

За потребите на МЕДИКУС дооел Скопје, ексклузивен увозник на програмата од италијанската компанија ЕСИ с.р.л. од Италија (додатоци во исхраната), бараме

три (3) Стручни соработници (м/ж) со следните  квалификации:

 

 • Универзитетска диплома VII степен (фармацевтски факултет)
 • Валидна возачка дозвола (Б-категорија) и возачко искуство
 • Одлично познавање на MS office пакетот и интернет пребарувачите
 • Одлични организациски способности и вештини на планирање
 • Одлични комуникациски и презентациски вештини
 • Одлично познавање и непречена комуникација (писмена/усна) на: Англиски

 

ЕСИ с.р.л. е компанија од Италија, која постои од 1975 година, и денес е најдобра во Италија и пошироко во производството на додатоци на исхраната (хербални производи), а кај нас е присутна на пазарот од 2004 година.

 

МЕДИКУС е  

 • успешна и стабилна компанија која постојано напредува
 • угледна компанија која сите ја почитуваат

 

МЕДИКУС е компанија

 • каде има градење на тимски дух, пријатна, ведра, стимулативна и динамична атмосфера
 • каде ќе бидете почитувани и наградени за успехот во работата

 

МЕДИКУС е компанија во која посебно се цени

 • вложениот труд и одговорниот однос кон работата
 • стручната способност и амбицијата за стручно усовршување
 • одличната комуникација со колегите и клиентите

 

МЕДИКУС е компанија која нуди

 • можност за стручно усовршување
 • договор на определено време на почеток, но сите позиции се предвидени за неопределено време
 • солидна и мотивирачка почетна плата зависно од искуството

 

Во колку сте подготвени да ги прифатите и со ентузијазам да ги извршувате следните обврски и одговорности:

 • Спроведување на предвидените маркетинг активности,
 • Остварување на предвидениот план за продажба

 

што подразбира:

 • Патување на територија на Македонија
 • Промоција, презентација и продажба на фармацевтски производи
 • Посета на лекари и фармацевти
 • Градење на добри релации со клиентите и репрезентирање на компанијата ЕСИ и производите
 • Поднесување на извештаи за посетите на клиентите, продажбата, трошоците и промотивните активности во зададениот регион

 

Испратете ваша апликација за учество на конкурс за вработување со:

 • резиме (кратка биографија) со фотографија,
 • мотивациско писмо,
 • уверение за завршено соодветно образование, како и
 • копија од возачка дозвола

 

најдоцна до 15.12.2019 година на маил: medikus@medikus.com.mk

КЛИКНИ