Хаусмајстор / Електричар

Активни огласи од Фасилити Менаџмент Сервицес дооел:

Хаусмајстор / Водоинсталатер - Сервисер за климатизација

(преземи го огласот како PDF)

Фасилити Менаџмент Сервицес дооел - Скопје, лиценцирана компанија за управување на комерцијални објекти , која на своите клиенти им нуди интегриран систем на услуги од областа на управување на недвижнини и нивно одржување од секаков вид
Хаусмајстор / Електричар
Профил на техничарот:
Искуство во монтажа и испитување на електрични инсталации, способност за работа со рачни автоматски или мануелни алати, основно познавање на Windows. Поправка и изведба на стари и нови водоводни мрежи, монтажа и демонтажа на секаков вид на санитарии.
Обврски:
• Дневна рутинска контрола на објектот. Проверки на системите во објектот по претходно одреден распоред и фреквенција. Детекција на дефекти, пријавување на дефектите на претпоставените лица и брза реакција со цел да се спречи поголем дефект. Отклонување на ситни дефекти (промена на осигурачи,рестартирање на системи, нагодување на врати, промена на мали водоводџиски спојни елементи, промена на брави и сл.)
Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) и мотивационо писмо на следната email адреса: jobs@fms.com.mk, со задолжителна назнака на апликацијата “Техничар за одржување”.
Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

КЛИКНИ