Оперативен директор

 • Објавен пред 3 недели
 • Credi Yes Skopje
 • Активен до 07.05.2021
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Credi Yes е современа брзорастечка компанија во областа на микрокредитирање на физички лица во Македонија.

Поради брз раст, развивање и извршување на својата дејност потребен ни е Оперативен директор.

Одговорности и обврски​:

 • Оперативниот Директор е одговорен да развива и извршува стратешки планови и проширува на портфолио на клиенти

 • Го информира и репортира управителот во комапнијата за превземаните активности.

 • Развива и имплементира стратешки планови за остварување на таргетите и за понатамошен раст и развој на бизнисот

 • Предлага стратегија и решенија за сите проблеми или унапредување на работните процеси со цел поголема ефикасност и ефективност во работењето

 • Комуникација со другите оддели во врска со зададени цели, издадени кредити, имплементацијата на планограми, новите продукти, решавање на евентуалните проблеми.

 • Контрола, координација и менаџирање на менаџерите во филијали и контакт центар, следење на перформанс на вработените

 • Отварање на нови Подржници во повеќе градови во државата

 • Помош при вработување на нови лица, вршење на селекција на кандидати и пријавување на вработени

 • Комуникација со сметководство и правна служба на компанијата, доставување на сите потребни извештаи, изводи, фактури и документи

Потребни квалификации​:

 • Стекната универзитетска диплома

 • Работно искуство во раководни позиции поврзано со оператива

 • Високо ниво на комуникациски, интерперсонални и аналитички вештини

 • Вештини за управување со време и организација

 • Познавање на англиски(пожелно)

 • Напредно знаење на користење на MS Office пакетот

Компанијата нуди:

 • Корпоративна обука во согласнот со најдобрите практики од оваа област

 • Конкурентска фиксна плата, бонуси засновани од постигнати резултати, договор за вработување,

 •  Службен телефон

 •  Можност за брзо напредување во рамките на компанијата

Доколку сакате да бидете дел од нашата компанија, да се развиете како професионалец, да стекнете нови знаења, вештини и споосбности од областа. Ве молиме испратете ни детално CV со назнака за Оперативен директор на нашата е-маил адреса [email protected]