Одговорен (главен) магационер

 • Објавен пред 9 месеци
 • БРЗА ПРАТКА ДОО
 • Активен до 23.03.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Поштенската компанија Брза Пратка ДОО има потреба од одговорен (главен) магационер за втора смена.

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Познавање на работа со компјутери
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Спремност за утовар/истовар
 • Одговорност за проток на пратки
 • Лојалност, флексибилност, деловна култура

Работно време во 2 смена од 17.00-00.00 ч, плата од 18.000 до 20.000 денари.

Работно искуство на слична позиција ќе се земе за предност.

Испратете CV на komercija@brzapratka.com со назнака "За одговорен магационер втора смена".

Мејловите без назнака нема да бидат земени во предвид.

Ве очекуваме!

КЛИКНИ