Референт во меѓународен и домашен транспорт

За компанијата: Денес во компанијата се вработени 250 лица кои се професионално обучени за извршување на своите задачи и добро координирани со цел потребите на нашите клиенти да бидат во целост задоволени. Со текот на... повеќе за компанијата »

ДМТШ Дени Интернационал има потреба од вработување на референт во меѓународен и домашен транспорт.

Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се:

  • Завршено високо образование,
  • Познавање на Англиски јазик,
  • Со претходно работно искуство во областа 

Заинтересираните кандидати своите податоци да ги испратат на e-mail [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »