АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

  • Објавен пред 5 месеци
  • Пантер Факс ДООЕЛ
  • Активен до 14.09.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Пантер Факс ДООЕЛ:

АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

Пантер Факс има потреба од АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА.

Бутик Fashion 4 Уou Лептокарија

Потребни услови:

  • Добра комуникација и работа со луѓе
  • Огромна желба за работна шанса во која ќе се докажете
  • Позитивни, полни со ентузијазам и високо ниво на амбиција
  • Познавање на работа со фискална каса и програм за работа - материјално работење.
  • Реклама по сесија со гардеробата на FB, Instagram и др...

Вашите апликации испратете ги на astrapan@gmail.com

КЛИКНИ