Хигиеничар/ка

  • Објавен пред една недела
  • ДЕЛШОП
  • Активен до 03.12.2021
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

ДЕЛШОП- Скопје има потреба од :

Хигиеничар/ка

Кој/а ќе ја одржува хигиената на деловна зградата која е во фаза на изведба.

Одговорности и задачи:

-       Целокупна грижа за чистотата на деловниот објект

-       Чистење на прозорци, врати , гелендери и сл.

-       Чистење на ситно ѓубре оставено после мајстори

-       Метење подови

Потребни квалификации и лични вештини

-       Завршено средно образование

-       Искуство како хигиеничар/ка ќе се смета за предност

-       Самоиницијативност, посветеност, педантност и темелност во извршување

         на работните обврски

Заинтересираните кандидати треба да ги достават своите апликации на [најави се за да го видиш е-маилот]

Краен рок за аплицирање е 03.12.2021 година.