Помошник во сметководство

Сметководствено биро ЏО-КО-КО ДООЕЛ има потреба од административен работник-помошник во сметководство.

Потребни квалификации: 

  • ВСС или ССС од соодветната област;
  • Познавање работа на компјутери и активно користење на Excel;
  • Основно познавање на англиски јазик;
  • Работно искуство не е задолжително(следи обука).

Работни задачи:

  • Изработка на плата;
  • Пријави/одјави/промени;
  • Е-пдд,е-даноци,е-систем на црм;
  • Комуникација со сите релевентни институции;

Работно време од 08-16часот понеделник до петок.

Вашето CV испратете го на mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »