Оператор на машина за правење етикети и фискална хартија

Плата од 23.000 ден. до 25.000 ден.

  • Објавен пред 2 недели
  • Final Plast Doo
  • Активен до 06.12.2022
  • Позиција: Оператор во производство/машина
  • Локација: Скопје

Оператор на машина за правење етикети и фискални хартија 

Колегијална и праведна фирма бара оператор на полуавтоматска машина. 

Што може да очекувате?

- машина на која и потребно местење и потоа само набљудување

- работно време од 8 до 16h

- секоја втора сабота е работна

- секој дополнителен час или дополнителен ден како на пример една дополнителна сабота секогаш ќе биде израчуната и исплатена соодветно 

Придобивката од оваа работа е што погонот се служи со повеќе машини и работникот има простор цело време да напредува со знаење и нормално со плата ( стартува со 21 000-22 000ден но за 2 месеци согласно неговиот напредок предвидено е да стигне и до 25/26 000 без дополнителни часови)

Напомена: Работникот ќе работи во нови, климатизирани и пријатни простории во текот на целата година

Ние сме компанија која постои на пазарот од 2009 година и која произведува:
-Етикети
-Колор Етикети
-Фискална Хартија
-Хартиени чаши
Наши цели на кои нашата фирма се заснова и целите на кои секојдневно се стремиме се:
-Максимално задоволни вработени
-Максимално задоболни клиенти
-Долготрајни соработки
-Максимален квалитет со најкоректна цена на материјални и услуга
-Брзи испораки во големи обеми 

Секој наш вработен и клиент се гледа со големо внимание со тоа што навистина сакаме што подолго да остане мегу нас.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »