Општ работник за во погон

  • Објавен пред 7 месеци
  • BAR & BREAKFAST FACTORY
  • Активен до 13.02.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Активни огласи од BAR & BREAKFAST FACTORY:

Возач/комерцијалист

Потребни се 4 работника за во погон за производство на чоколади и чоколадни барови.

Опис на работно место:

  • работа на лента за собирање
  • работа на машина за пакување

Почетна плата 15 000 ден.

 

КЛИКНИ