Општ работник

За компанијата: Најголемиот принт центар во Македонија, Polyesterday, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни, посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ПОЛИЕСТЕРДЕЈ:

Плакатер - Припрес оператор

Најголемиот принт центар во Македонија, Polyesterday со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни, посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување. Ние ги сметаме своите човечки ресурси за клучен фактор во нашиот брз и одржлив развој.

Распишуваме оглас за работното место „Општ работник“.

Потребни квалификации:

  • Способност за самостојна и тимска работа,
  • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи.

Нудиме:

  • Постојана поддршка и помош од вработените во Полиестердеј во периодот потребен за адаптација,
  • Одлична работна атмосфера,
  • Колективно осигурување во случај на незгода,
  • Работна униформа согласно работното место,
  • Навремена исплата на плата, додатоци на плата - минат труд и К-15.

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим, испратете ни го вашето CV  на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака: “за работна позиција Општ работник”.

Веб сајт: 

www.print.mk

www.polyesterday.com.mk

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »