Персонал за работа во нов дел на забавен центар

За компанијата: “7D“ забавно - едукативниот центар е лоциран во “Веро Центар“ (2. кат). Во рамки на центарот функционираат неколку целини наменети за деца, тинејџери и возрасни лица, меѓу кои и простор за забава со голем... повеќе за компанијата »

ГО ПРОШИРУВАМЕ ЗАБАВНИОТ ЦЕНТАР 7D ВО ВЕРО ЏАМБО

Отвараме нови забавно - едукативни содржини и нови 6 работни позиции.

Млади сте, позитивни и ве исполнува работата со деца и нови генерации? 

Аплицирајте со испраќање на Вашата биографија на:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Потребни квалификации:

  • Минимум завршено средно образование.
  • Претходно работно искуство на слична или иста позиција не е задолжително (но може да биде предност).
  • Ведрост, љубезност и комуникативност.
  • Работа со луѓе и деца.
  • Организирање на роденденски забави за деца.
  • Минимално искуство за подготовка и послужување на кафе, пијалок и храна.

Што нудиме:

  • Пријавени на полно работно време.
  • Редовен месечен надоместок и годишен регрес.
  • Платен годишен одмор 20 дена.
  • Работа во смени.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »