Асистент за продажба на луксузна роба

  • Објавен пред 3 месеци
  • Мотиви
  • Активен до 21.04.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Приватна Агенција Мотиви за свој клиент, ланец на продавници за врвен накит и додатоци бара:

АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА, во продажниот салон во Скопје

 

Квалификации:

- Познавање на англиски јазик

- Познавање на работа со компјутер

- Возраст до 35 години

- Претходно работно искуство се смета за предност

 

Конкурентна плата + Бонуси

Можност за обуки и посети меѓународни саеми

 

Вашата биографија пратете ја на kariera@motivi.mk 

КЛИКНИ