Хигиеничари (Скопје, Велес, Куманово)

 • Објавен на 2.2018
 • ЕСИ
 • Активен до 16.02.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

 

За вработување кај наш реномиран клиент потребни се:

Хигиеничари (Скопје, Велес, Куманово)

 

ЗАДАЧИ:

 • Одржување на хигиената на просторот во компанијата
 • Метење или чистење со правосмукалка, полирање и миење подови, мебел и слично во објекти, миење на прозорци
 • Чистење кујни и општа испомош во кујна, вклучувајќи миење садови
 • Преземање на потребни активности за отстранување на отпадот од установите
 • Следење на процедурите за безбедност при работа

БАРАМЕ:

 • ССС
 • Задолжително следење на правилата и процедурите за работа
 • Носење на задолжителна заштитна опрема
 • Следење на процедурите за безбедност и здравје при работа
 • Сменско работење (во три смени)

НУДИМЕ:

 • Обезбеден трансфер до работа
 • Обезбеден дневен оброк
 • Обезбедена обука
 • Договор на 3 месеци со можност за потпишување на неопределено

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.m

КЛИКНИ