МАГАЦИОНЕР

Фирма од Скопје има потреба од  магационер,

работа во една смена , плата по договор ,

апликации исклучиво н а маил vrabotuvanjeaneta@yahoo.com со ознака ,, одржување на двор,,

КЛИКНИ