Агент за комерцијална продажба

  • Објавен пред 5 месеци
  • Med i son duo
  • Активен до 15.10.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Medison Duo е компанија застапник за бренд производи на територија на Македонија. Наш партнер е луксузниот бренд Woolmark кој нуди широка мрежа на производи од чиста волна. Застапници за AQUA Filter US. Поради проширување на обемот на работа има потреба од агент за комерцијална продажба. 

Наша мисија е да докажеме дека здравјето не може да биде привилегија ниту луксуз, напротив здравјето е приоритет за секој човек.

За позицијата:

  • Одржување на континуирана продажна мрежа, презентирање на нови производи и задоволување на потребите на клиентите со навремено инфомирање;

Потребни квалификации:

  • Задолжително поседување на возачка дозвола Б - категорија;

Личен профил:

  • Доверлива личност, со изразена комуникативност;

Особини потребни за позицијата:

  • Високо мотивирана личност, флексибилен карактер со особина на лесно приспособување во тим;

Плата:
17,000 денари + 
10% од остварени резултати
12% од реализирани проекти;
 

Заинтересираните кандидати своите професионални биографии можат да ги испратат на: regrutmedisonduo@gmail.com.

Medison го задржува правото да ги повика само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

КЛИКНИ