Монтажер/Сервисер на клима уреди

Активни огласи од ТИМ КОРПОРЕЈШН ДООЕЛ:

Монтажер/Сервисер на клима уреди - ИТ администрација/ ухост.Мк

КЛИМИ.мк како дел од реномираниот бренд на ТИМ КОРПОРЕЈШН ДООЕЛ поради проширување тимот објавува оглас за отворено работно место на позиција МОНТАЖА/СЕРВИС на клима уреди.

ОПИС НА ЗАДАЧИ:

  • Монтажа на резиденцијални и комерцијални уреди за климатизација.
  • Сервис и одржување на уреди за климатизација.
  • Обезбедување квалитетна поддршка/едукација кон крајните корисници и помош поврзани со производите кои ги нудиме.
  • Работа во 1ва смена.

БАРАНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ВЕШТИНИ:

  • Минимум средно завршено образование
  • Минимум 2 години претходно искуство со монтажа/сервис на клима уреди и/или фриготехника.
  • Напредно познавање на работа на клима уреди и фриготехника.
  • Возачка дозвола мин. Б-категорија.

Доколку сте заинтересирани и ги исполнувате барањата наведени погоре ве молиме испратете го вашето CV на следнава е-маил адреса: [email protected] со назнака: Оглас за вработување на МОНТЕР/СЕРВИСЕР.

Конкурсот трае до 05.05.2021. по пристигнување на сите апликации ке се направи селекција на кандидати кои ќе бидат повикани на разговор/интервју. За повеќе информации може да не контактирате на 070 731 353.