ОПЕРАТОРИ-ВЕЛЕС

 • Објавен пред 9 месеци
 • Спорт Лаиф Трејд
 • Активен до 27.10.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Велес

Спорт Лаиф Трејд има потреба од вработување на Оператори за работа во Велес.

Потребни квалификации:

 • Основно познавање на компјутери
 • Завршено средно образование
 • Со или без работно искуство

Личен профил :

 • Комуникативна и одговорна личност
 • Тимска работа и професионален однос кон клиентите
 • Самоиницијативност и посветеност на работа
КЛИКНИ