Комерцијалист

  • Објавен пред една недела
  • САФИР-ПРОМЕТ ДОО
  • Активен до 25.06.2021
  • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
  • Локација: Струмица

Фирмата Сафир-Промет Доо, од Струмица, има потреба од комерцијалист за надворешна трговија, во секторот за извоз на свежо овошје и зеленчук.  Кандидатот да има солидно познавање на Англискиот јазик, и по можност да биде со работно искуство. 

Сите заинтересирани кандидати, да ѓи испратат своите биогрфии ( CV ) по електронски пат на: [email protected], или да се обратат директно во просторите на Сафир-Промет во Струмица.

За повеќе информации, може да се јавите на следниот телефонски број: 070/347-584 Александар.