МОНИМАКС ФИНАНСИСКО ДООЕЛ Охрид: Референт за наплата на побарувања

Референт за наплата на побарувања

ФД Монимакс Финансиско друштво со седиште во центарот на Охрид, бара високо квалификуван кадар за своите деловни активности.

Избраните кандидати ќе имаат можност да работата во пријатна атмосфера со веќе постоечкиот тим и да се усовршат себеси. 
 

Лицето треба да ги поседува следниве карактеристики:    

  • Да има завршено високо образование
  • Способност за тимска работа
  • Одлично познавање на англиски јазик
  • Одлични комуникациски вештини

 

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

 

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »