Оператори за поддршка на производство - локација Скопје

Оператори за поддршка на производство – локација Скопје

Опис на работни задачи:

  • Работа на производна линија и одговорно користење на опремата, со цел постигнување на производствените норми  
  • Водење грижа за исправноста и функционалноста на опремата
  • Превземање на одговорност за квалитетот на производот и одржување на работниот простор
  • Одржување на хигиена на работнoто место

Барања:

  • Како предност (но не и задолжително) ќе се смета претходно работно искуство во производна  работна средина
  • Спретност, одговорност и посветеност на работата

Нудиме:

  • Стимулативна заработка
  • Работа во динамична средина
  • Прилика за стекнување искуство во интернационална компанија

Доколку сметате дека вашиот профил одговара на наведените услови, пријавете се со кратка биографија на следната e-mail адреса: hrmacedonia@sgpgroup.eu

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »