Возач - Дистрибутер

Плата до 40.000 ден.

 • Објавен пред 3 недели
 • ЛИЛИ ФУД ДООЕЛ
 • Активен до 08.04.2024
 • Позиција: Возач/Управувач
 • Локација: Цела Македонија
 • Facebook: lylyfood.mk

ЛИЛИ ФУД доо, подружница Скопје - Трубарево 

 ИМА ПОТРЕБА ОД ДИСТРИБУТЕР НА ПРЕХРАМБЕНИ ПРОИЗВОДИ 

 • Проверка на возило за достава пред секое заминување на пат
 • Утовар, транспорт, истовар и достава на производи на безбеден и навремен начин, според спецификација
 • Обезбедување на одлични услуги на клиентите, одговарање на прашања и известување на претпоставениот за жалби од клиенти
 • Почитување на доделена рута и временски распореди
 • Почитување на сите закони за транспорт и безбедно возење

 Потребни квалификации и вештини:

 • Поседување возачка дозвола Б – категорија
 • Флексибилност за работа на терен
 • Професионално однесување
 • Организиран, мотивиран и стабилна личност
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Посветени на работата

Потребно искуство:

 • Активен возач (минимум 2 години)
 • Претходно работно искуство е потребно
 • Возачи кои имаат работено во Скопје имат предност
 • Искуство со навигација

E-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]  Тел.078/304-019

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »