Машински инеженер во продажба

  • Објавен пред 5 месеци
  • Profil Group
  • Активен до 13.10.2019
  • Позиција: Инженер
  • Локација: Скопје

За потребите на својот клиент, Profil Group објавува оглас за работната позиција:

Инженер за продажба

 

Главни работни задачи:

 

- Истражување на пазарот;

- Промовирање, презентирање и продажба на производите и услугите на компанијата;

- Анализа на барањата на клиентите и предлог на соодветни решенија за потребите на истите;

- Градење на деловни релации со нови клиенти и водење грижа за веќе постоечките клиенти;

- Подготовка на тендерска документација;

- Подготовка на неделни, месечни и годишни извештаи за сопственото работење;

- Активно учество и придонес во развојот на компанијата.

 

Потребни квалификации:

 

- Завршено високо образование -  Машински факултет

- Познавање од областа на енергетика и хемија;

- Компјутерска писменост;

- Познавање на Англиски јазик;

- Комуникациски и презентерски вештини;

- Способност за тимска работа;

- Возачка дозвола Б категорија;

- Искуство во продажба ќе се смета за предност

 

Доколку сметате дека одговарате на горенаведениот опис, а сте во потрага по стабилна компанија која нуди сигурност, Вашето CV испратете го на info@profil-group.com.mk со назнака “Машински инженер за продажба”.

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор.

КЛИКНИ