IT Specialist

За компанијата: Кои сме ние? Мајорел е глобален лидер во менаџмент на корисничо искуство Клиентите велат дека нашата агилна култура не прави посебни, што значи дека водење бизнис со нас е лесно. Како експерти во... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »