ХОТЕЛСКИ ПЕРСОНАЛ

  • Објавен на 5.2019
  • Хотел GOLD
  • Активен до 15.05.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Доколку сакате да бидете дел од нашата пријатна работна атмосфера со професионалци во својата област и се чувствувате подготвени за предизвик за работа во хотел доставете ја вашата апликација - CV за некое од наведените работни позиции:


- рецепционер/ка

- келнер/ка

- собар/ка  

 

Кандидатите со искуство имаат предност.

Познавање на англиски јазик, познавање и на турски јазик би било во предност.


За аплицирање пратете CV на следнава e-mail aдреса info@hotelgold.mk или јавете се на броевите 023-220-211 или 070-404-810. 

КЛИКНИ