Економист

  • Објавен пред 2 недели
  • Консалтинг Интер Груп
  • Активен до 16.06.2021
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Оглас за Економист:

Консалтинг Интер Груп консултантска компанија за деловно право има потреба од економист со или без работно искуство.

Потребни квалификации :

  • Завршено високо образование економски факултет
  • Одлично познавање на англиски јазик
  • Работа со компјутери(word, excel)
  • Изработка на бизнис планови и проекти.

Заинтересираните кандидати да пратат CV на: [email protected]