Магационер/дистрибутер

 • Објавен пред 4 дена
 • СЛАДОК БУТИК ДООЕЛ
 • Активен до 10.12.2021
 • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
 • Локација: Скопје

Фирмата СЛАДОК БУТИК ДООЕЛ-Скопје работи на пазарот со трговија на козметички препарати. За нашите потреби бареме работник (магационер/дистрибутер) со следниве кваликфикации.

Работни задачи:

 • Прием, складирање и издавање на роба во магацин
 • Пакување и дистрибуција на роба од магацин
 • Одржување на ред и хигиена во магацин

Потребни квалификации и вештини:

 

 • Минимум завршено средно образование,
 • Флексибилност за работа, одлична комуникација, фокусираност,
 • Професионално однесување и организираност,
 • Мотивирана и стабилна личност,
 • Динамичен, проактивен и насочен кон резултати,
 • Способност за индивидуална и тимска работа,
 • Поседување возачка дозвола Б – категорија,

Потребно искуство:

 • Претходно работно искуство како дистрибутер и магационер се смета за предност.

УСЛОВИ ЗА РАБОТА:

 • Време на вработување: на скратено работно време и определено време со можност за продолжување
 • Работно време од 8:30 - 13,00

Сите заинтересирани кандидати да го пратат своето CV на следниот емаил: [најави се за да го видиш е-маилот]