Референт за јавни набавки

Потребно е лице за извршување на административни работи:

  • Следење и учество на тендери за јавни набавки
  • Следење на работни налози и доставување на информации за изработка на фактури
  • Следење на договори со клиентела и изработка на понуди 
  • Изготвување на извештаи, работни налози, контролни и евидентни листи за вршење на услуги

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »