Садомијач - ка

  • Објавен пред 5 месеци
  • Барбакан
  • Активен до 23.05.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Барбакан бистро бар бара садомијач-ка на неодредено време, одлични услови за работа. Вредна и чесна личност одговорна и способна за тимска работa телефон 072 531084.

КЛИКНИ