Монтер / оператор на машина

За компанијата: Нашата приказна започна во 2012 година во Скопје, Северна Македонија. Во времето кога имавме само една машина за полирање една дупчалка и една пила работат со 3 вработени во хала од 100 метри квадратни. X-Star... повеќе за компанијата »

ФЕРАЛ МЕХАНИКА дооел, со 10-годишно присуство во производство на метални и пластични продукти во Република Северна Македонија, бара:

Монтер / оператор на машина за сечење профили

 • Работа на автоматски машини

 • Сечење на алуминиусмки профили

 • Работа по шаблон

 • Одговорност во однос на квалитет

 • Да врши и други задачи по начог на работодавачот

   

  Што нудиме:

  Динамична работна средина во која се стимулира учење и професионален развој. Конкурентен надомест.

  Кандидатите кои ги исполнуваат условите може да испратат кратка биографија на емаил:  [најави се за да го видиш е-маилот]  или  [најави се за да го видиш е-маилот]  . Дополнително може да се закаже термин за интервју на Телефон +38972246544.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »