SQL Server/.NET Developer

 • Објавен пред 3 месеци
 • Семос ДОО Скопје
 • Активен до 19.05.2019
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

SQL Server/.NET Програмер

Потребни компетенции:

 • Познавање на релациони бази на податоци: SQL Server (T-SQL, Integration and Reporting Services)
 • Познавање на ASP.NET (C#, ASP.NET Framework)

Одговорности:

 • Анализа на кориснички барања.
 • Дизајн, изработка, тестирање, имплементација и одржување на апликативни решенија.
 • Имплементација, интеграција и одржување на готови апликативни решенија.
 • Креирање техничка документација и документирање на изворен код.

Потребни квалификации и лични карактеристики:

 • Високо образование - Информатика
 • Одлично познавање на Англиски јазик
 • Со или без работно искуство


  Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови може да го испратат своето CV на маил адресата contact@semos.com.mk со назнака “Семос вработување“.

КЛИКНИ