Помошник Сметководител

 • Објавен пред 2 недели
 • Verifika SMT DOOEL
 • Активен до 05.07.2022
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Помошник Сметководител

Ние Друштво за сметководствени услуги ВЕРИФИКА СМТ ДООЕЛ Скопје сакаме да го прошириме нашиот тим со уште еден член. Потребно ни е лице кое сака да го прошири своето знаење и да  почне со изградба на својата кариера во областа на сметководството.

Кандидатот треба да ги исполнува следниве критериуми:

 • Високо образование – Економски факултет;

Напомена: Предност ќе имаат кандидатите кои се студенти или дипломирани на смерот сметководство и ревизија.

Компанијата нуди:

 • Пријатна работна атмосфера со млад работен колектив
 • Работно време од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот
 • НАПОМЕНА: За оние кандидати кои сеуште не завршиле со своите студии, им нудиме флексибилно работно време со можност за слободни денови за полагање на нивните испити и одмор. 
 • Практична работа во сметководство
 • Работа во програмот Пантхеон
 • Запознавање на финансиската работа во различни институции
 • Материјално и финансиско книжење
 • Даночни пријави
 • Плати
 • Комуникација со клиенти и институции
 • Можност за напредок, раст и развој на професионално ниво.

 

Аплицирањето се врши со испраќање на потребните документи на следната е-маил адреса  [најави се за да го видиш е-маилот] ,со назнака “ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ – Позиција за која се конкурира “

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »