Магационер

PRO-CIT вработува! МАГАЦИОНЕР

ОПЕРАТОР ВО МАГАЦИН – магационер - доставувач

Задачи и одговорности:

 • Планирање и подготовка на испораки
 • Задолжен за комплетна организација за прием и издавање на роба
 • Работа на програм за материјално работење
 • Подредување, грижа и одговорност на производите во магацинот

Потребни квалификации:

 • Мин. Средно образование
 • Познавање на магацинското работење (WMS) – SSB ERP
 • Возачка дозвола Б-категорија – активен возач
 • Очекувани вештини и способности:
 • Одговорна личност
 • Самоиницијативност при извршување на работните задачи
 • Способност за тимска работа
 • Способност за работа под притисок и на кратки рокови

За да аплицирате испратете го вашето CV на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »