Доктор на медицина

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПЗУ Марк-лек
  • Активен до 13.01.2018
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

ПЗУ Марк-лек од Трубарево бара:

 

Доктор по медицина

 

Со лиценца за работа и положен државен испит на определено време со и без работно искуство.

Тел. за контакт 070 33 85 96

КЛИКНИ