ОПЕРАТОР НА ЦАРИНСКИ ТЕРМИНАЛ

ДМТШ Дени Интернационал има потреба од вработување на Оператор на царински терминал,

Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се:

 

  1. Завршено средно образование,
  2. Познавање на Англиски јазик,

 

Заинтересираните кандидати своите податоци да ги испратат на e-mail sonjad@deniint.com.mk

 

КЛИКНИ