Сметководител

  • Објавен пред 2 недели
  • Partner Plus
  • Активен до 19.06.2021
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

www.partnerplus.mk

Сметководствено биро има потреба од сметководител со вработување на неопределено време.

Идеалниот кандидат би требало да ги поседува следниве карактеристики:

*Средно или високо образование

*Претходно искуство во сметководство мин.2 години

*Искуство во книжење на изводи, трошоци,плати, ЕПДД, благајна

*Претходно познавање на HELIX ќе се смета за предност

Заинтересираните кандидати да испратат CV со слика на mail: [email protected]

Сите пријави ќе бидат третирани со строга доверливост. Само избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју