Возач

  • Објавен пред 5 месеци
  • ПОЛИЕСТЕРДЕЈ
  • Активен до 13.10.2019
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Активни огласи од ПОЛИЕСТЕРДЕЈ:

ХИГИЕНИЧАР/КА

Водечкиот центар за дигитално печатење во Македонија, POLYESTERDAY, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни ,посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување.Ние ги сметаме своите човечки ресурси за клучен фактор за нашиот брз и одржлив развој.

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим, во кој Вашето залагање и Вашите вештини ќе бидат наградувани и ќе допринесат за развој на Вашата кариера.

 

Распишуваме оглас за слободна позиција за работното место

Возач

Кандидатот треба да ги исполнува следните услови:

 

Општо познавање на возилата во поглед на механиката ( увидување на дефект)

Совесно и одговорно управување со возилата 

Познавање на територијата на Град Скопје 

Основно познавање на англиски јазик 

Претходно работно искуство во иста или слична област ќе се смета за предност

 

Работни обврски:

Транспорт на вработени 

Достава на материјали 

Управување со виљушкари, палетари со цел олеснување при утовар

Набавка на материјали

Одржување на возилата

 

Заинтересираните кандидати можат да достават кратка биографија (CV) на email адресата: angela@polyesterday.com.mk

Избраните кандидати ќе бидат поканети на интервју.

Телефон: 078 410 015

Веб сајт: www.print.mk

КЛИКНИ