Претставник за логистика

За компанијата: По девет години вредна работа и посветеност, стремење кон најновите достигнувања од областа на регенеративнатa медицина, матични клетки, пренатално тестирање и генетски тестови, компанијата Bio Save продолжува... повеќе за компанијата »

РАБОТНО МЕСТО - ПРЕТСТАВНИК ЗА ЛОГИСТИКА

ОПИС НА РАБОТНО МЕСТО:

 • Развивање и одржување на односи со клиенти
 • Организација и логистика за пратки во државата и во странство
 • Транспорт и ракување со биолошки материјал низ територијата на Македонија
 • Изработка на потребната документација 
 • Планирање и организирање на активности
 • Исполнување на зададени административни задачи 
 • Подршка на продажни и маркетинг активности 
 • Контрола на квалитет

ЗНАЕЊА:

 • Тимски дух, комуникативен, организиран и систематичен во работењето. 
 • Професионален однос и ориентираност кон продажба на клиенти, директна, во работа со клиенти и индиректна преку соработка со деловни клиенти.
 • Одлични комуникациски и презентациски способности
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи
 • Динамичност, флексибилност и самоиницијативност

ВЕШТИНИ:

 • Одлично познавање на работа со MS Office Suite и Internet 
 • Одлично познавање на македонскиот и англискиот јазик (усно и писмено)

СТЕПЕН И ВИД НА ОБРАЗОВАНИЕ:

 • CCC/ВСС –  Препорачливо е да има завршено средно образование од областа медицна или некоја од сродните гранки и завршено универзитетско образование.

СЕРТИФИКАТИ / ДОЗВОЛИ / ЛИЦЕНЦИ

 • Возачка дозвола Б категорија- активен возач

ПРЕФЕРИРАНО РАБОТНО ИСКУСТВО

 • Претходно искуство на слично работно место ќе се смета за предност.

ТИП НА ВРАБОТУВАЊЕ

Перманентна позиција. Пробен период од шест месеци со договор на определено по што следи договор на неопределено.

МОЖНОСТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛЕН И ЛИЧЕН РАЗВОЈ (тренинг, едукација)

Предвидени се тренинзи и едукација согласно процедурите на компанијата.

Заинтересираните кандидати да го испратат своето CV на е-мејл адресата [најави се за да го видиш е-маилот] .

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »