Лице за продажба

За компанијата: Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само наша секојдневна работа, туку се и наша страст. Нашето знаење и експертиза ни дозволуваат да имаме уникатен пристап кон секоја задача. Нашите клиенти... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Декра:

Finance Assistant - Медицински претставник

Во име на нашиот клиент Делион, дел од VM Finance Group водечки дистрибутер на FMCG стоки, ДЕКРА ја објавува позицијата:

 • Лице за продажба

ОПИС НА РАБОТНО МЕСТО:

 • Постојана комуникација со клиенти;
 • Постигнување на договорените цели и директни продажни активности на терен;
 • Следење на залихи, генерирање нарачки;
 • Презентирање производи на клиентите;
 • Имплементација на маркетинг акции;
 • Развивање на видливост на брендот и изложеност на производот;
 • Следење на конкуренција.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Високо образование;
 • Минимум 1 годинa работно искуство на иста или слична позиција;
 • Познавање на англиски јазик;
 • Мотивирана и стабилна личност.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови своите професионални  биографии можат да ги испратат на:  [најави се за да го видиш е-маилот] .

Ќе бидат контактирани само оние кандидати кои ќе влезат во потесен избор.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.
Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста заобработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »