Магационер

 • Објавен пред 7 месеци
 • Б-А Компани
 • Активен до 14.12.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Магационер

Основни должности:

 • Извршување на сите работи поврзани за магацинот и стоките кои се наоѓаат во магацинот
 • Превземање на стоките од производствените простории во магацин
 • Правење на прием во магацин
 • Организирање, распределување и сместување на стоките во магацин
 • Издавање
 • Утоварање и истоварање со вилушкар
 • Вршење достава од магацин до погон за производство
 • Извршување и други работи што ќе му ги довери непосредно претпоставениот или  управителот.

 

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС образование,
 • Претходно искуство како магационер ќе се смета за предност,
 • Возачка дозвола "Ц" категорија,
 • Искуство со управување со виљушкар. Доколку нема искуство ќе биде обезбедена обука.
 • Пожелно сертификат за управување со со виљушкар. Доколку нема сертификат ќе биде обезбедена обука.

 

Вештини и способности:

 • Познавање на автомеханика
 • Одговорност, лојалност, професионалност
 • Совесност, самодисциплинираност, прилагодливост
 • Смиреност, сталоженост, комуникативност
 • Насоченост кон тимска работа како и способност за самостојна работа
 •   Одлично присуство, точност и ефективна употреба на работното време

 

 

Доколку сте заинтересирани за работната позиција, а воедно го поседувате потребното образование, работно искуство, квалификации, вештини и личен профил за успешно извршување на работните задачи на работното место, испратете ја Вашата кратка биографија на e-mail: ba@ba.mk, со назнака:  “Оглас за магационер

 

КЛИКНИ