Јуниор сметководител

За компанијата: Нашите ресурси се од светска класа, ние се фокусираме на исклучителна услуга и квалитет на нашиот тим. Ова се само некои од причините поради кои луѓето избираат да работат со БДО. Нашата цел е да развиеме... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

                                      ЈУНИОР СМЕТКОВОДИТЕЛ
 

Потребни квалификации за работното место:

 • Познавање на важечките сметководствени стандарди и МСФИ
 • Познавање на даночните прописи
 • Имате познавање на англиски јазик;
 • Познавање на Microsoft Office пакетот (Word, Excel, Power Point...);
 • Имате искуство во канцелариско и административно работење;

        Oсновни работни задачи и обврски:

 • Водење на финансиско сметководство;
 • Користење на електронско банкарство,е-даноци,НБРСМ;
 • Изготвување на извештаи за клиентите;
 • Контрола и проверка на прокнижена документација
 • Учество во изготвување на даночни пријави
 • Учество во подготовка на годишна сметка

         Профил на кандидат:

 • Познавање на важечките сметководствени стандарди и МСФИ
 • Познавање на даночните прописи
 • Имате познавање на англиски јазик;
 • Познавање на Microsoft Office пакетот (Word, Excel, Power Point...);
 • Имате искуство во канцелариско и административно работење;
 • Поседувате ентузијазам, мотивираност и желба за личен развој и континуирано учење

         Нудиме:

 • Менторство и соработка со одлични колеги и тим од професионалци
 • Можност за кариерен развој,континуирана едукација,редовни внатрешни и надворешни тренинзи
 • Пристап до широк опсег на стручна литература и апликации
 • Тим билдинг
 • Стимулативна плата/Конкурентски финансиски услови;
 • Работно работно време од 08:00-16:00 часот од Понеделник-Петок
 • Работа во професионална,пријателска и динамична средина
 • Годишен одмор согласно ЗРО и ОКД

Доколку сте заинтересирани, Ве молиме вашите апликации испратете ги:

Најдоцна до: 24.03.2023 година

На: [најави се за да го видиш е-маилот] Со назнака: “БДО – Оглас за јуниор сметководител”.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »