Информатичар

 • Објавен пред 6 месеци
 • ДМТШ Дени Интернационал
 • Активен до 12.12.2018
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ДМТШ Дени Интернационал:

ВОЗАЧИ

ДМТШ Дени Интернационал има потреба од вработување на Информатичар со и без работно искуство,

Потребни услови за даденото работно место:

 • Високо образование, факултет за информатички науки,
 • Aктивно владеење на англиски јазик,
 • Поседување комуникативни вештини,

Кандидатите потребно е да имаат познавање од:

 • SQL
 • Платформа на Microsoft,
 • Cluster hyper-v,
 • Поврзување и подесување на мрежна опрема

Заинтересираните кандидати своите податоци да ги испратат на e-mail sonjad@deniint.com.mk

КЛИКНИ