Поло маркет (ЦРНИЧЕ)

  • Објавен пред 8 месеци
  • Толлакс
  • Активен до 17.10.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Распишуваме оглас за работно место Продавач во ПОЛО маркет (Црниче)

 

Нудиме:

*пријава на неопределено време

*работа во систем со високи стандарди

*еластичност за графикон на смени

*пријатна работна атмосфера

*можност за напредок

Потребни квалификации

Основни задачи

*продажба и услужување на клиенти по стандардите на компанијата

*работа со фискална каса со баркод читач

*грижа за хигиена на продажното место

*правилно редење на роба според хармонограм

Сите заинтересирани да пратат CV со слика на меил tollaks@ayhoo.com

со назнака  за  Поло Маркет

контакт 070220882

 

КЛИКНИ