М1 - Продажен персонал - повеќе локации

За компанијата: TОЛЛАКС ДОО Скопје, една од најуспешните малопродажни компании, сопственик на ланецот на 20 специјализирани продавници М1киоск, М1медиа, и Поло маркет, поради брз раст на компанијата и зголемен обем на... повеќе за компанијата »

 

Поради проширување на продажната мрежа отворени се повеќе работни позиции за

ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ и помошен персонал:

 - М1 East Gate Mall

 - M1 Рузвелтова,       

 - M1 Тафталиџе (кај студентски Гоце Делчев)              

 - M1 Центар Кај Соборен Храм

  -M1 ПЛОШТАД

 

Зошто да аплицирате?

 • Можност за кариерен напредок 
 • Тимбилдинзи, посета и обука 
 • Флексибилни работни смени
 • Дополнителна исплата за празници
 • Дополнителна исплата за бонуси од продажба
 • Недела и државни празници не се работи  (освен во East Gate Mall)
 • Можност за избор на продажно место во близина на живеење

ПРОФИЛ НА КАНДИДАТОТ:

 • Услужно ориентиран
 • Самостоен во извршувањето на работните задачи
 • Вреден, чесен, стабилен и одговорен
 • Спремен за работа на подолг временски период
 • Педантен и уреден

Доколку ги исполнувате условите за работното место, и сметате дека сте прилагодливи, сакате предизвици, и имате позитивен и професионален пристап кон работата, Ве повикуваме да ја испратите Вашата професионална биографија на македонски јазик преку полето Брза Апликација со назнака “Продажен персонал” . Огласот е отворен 14 дена од датумот на објавување.

Контакт телефон  072 310 990 

или на меил  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »