Инсталатер на мрежна опрема за Тетово

За компанијата: Компанијата ФИБЕРНЕТ М-К Скопје е македонска компанија основана во 2005 година. Во периодот од 15 години, па до денес, компанијата прерасна и постана препознатлив бренд во ИТ секторот. ФИБЕРНЕТ М-К... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • ФИБЕРНЕТ М-К
 • Активен до 27.01.2022
 • Позиција: Електроника и телекомуникации
 • Локација: Тетово
 • Телефон: +38922403100

(преземи го огласот како слика)

Компанијата ФИБЕРНЕТ М-К Скопје како целосно македонска компанија со специјалност во B2B (Business-to-Business) сегментот, опслужува компании од сите сектори. ФИБЕРНЕТ М-К се наоѓа меѓу водечките ИТ компании во регионот во делот на изработка, проектирање и интеграција на нисконапонски системи, оптички мрежи, комплексна инфраструктура, резервно напојување, електрични инсталации, FTTH комуникација, дата центри и друго.

Нашиот тимот се состои од квалификувани и стручни лица подготвени да одговорат со квалитетни решенија од соодветната област. Тимот континуирано расте и во моментов во моментов имаме потреба од вработување на нови лица на позиција ИНСТАЛАТЕР НА МРЕЖНА ОПРЕМА.

ИНСТАЛАТЕР НА МРЕЖНА ОПРЕМА за ТЕТОВО

Работни задачи:

 • Изведба на телекомуникациска мрежа преку оптичка инфраструктура во станбени објекти
 • Подготовка на внатрешна инсталација кај корисник
 • Инсталирање на мрежна опрема кај корисник
 • Сетирање на корисничка опрема

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование
 • Поседување на возачка дозвола од Б категорија, со искуство во сообраќај 
 • Подготвеност за тимска и самостојна работа на зададени рокови
 • Прецизност и работливост
 • За предност за смета претходно работно искуство во ИТ компанија
 • За предност за смета препораки од претходни работодавачи

На кандидатите им нудиме:

 • Позитивна работна атмосфера со отворена комуникација
 • Употреба на современи технологии и опрема
 • Континуирано усовршување и едукација во сите области (стручни, индивидулни, итн.)
 • Можност за напредување
 • Работа на големи и комплексни проекти кои нудат предизвици за совладување

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови, заинтересирани сте за нови предизвици и постојан развој на вашата кариера и сакате да му се придружите на нашиот успешен тим кој постојано расте, тогаш аплицирајте со кратка биографија (CV) на следната e-mail адреса  [најави се за да го видиш е-маилот] , со назнака ИНСТАЛАТЕР НА МРЕЖНА ОПРЕМА за ТЕТОВО

барај огласи за вработување » барај останати огласи »