Шпедитер без искуство - Битола

ДМТШ Дени Интернационал има потреба од вработување на Шпедитер без искуство во Битола.

Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се:

  • Завршено високо образование,
  • Познавање на Англиски јазик,

Заинтересираните кандидати своите податоци да ги испратат на e-mail andrijana@deniint.com.mk

КЛИКНИ