СОРАБОТНИК ЗА ОДНОСИ СО МАЛИ И СРЕДНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА - Велес

За компанијата: Шпаркасе Банка АД Скопје како дел од Steiermärkische Sparkasse и Erste Group нуди целосен опсег на банкарски услуги за компании и приватни лица, стремејќи се да обезбеди висока ефикасност и доверливост... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Шпаркасе Банка:

Постар (SENIOR) сметководител - Помлад (JUNIOR) сметководител

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »